SMERTELINDRING

Målrettet og effektiv behandling mod smerter i muskler og led.

FYSISK VELVÆRE

Løsner op for mentale og fysiske spændinger.

MERE ENERGI

Sætter ind overfor det, der begrænser og udfordrer i dagligdagen.

DEPRESSION

Holistisk tilgang til behandling af depression.

Har du gennem en længere periode haft det svært? Er du energiforladt og nedtrykt? Og har du svært ved at komme igennem hverdagen med det samme overskud, som du plejer? Depression kommer i mange forskellige afskygninger og grader, nogle rammes hårdt og over en længere periode, mens andre rammes mere let.

I min depression behandling her kigger jeg på kroppen som en helhed. Derfor er min behandling en kombination af både et ydre og indre fokus – en holistisk tilgang med massage, afspænding, samtale og vejrtrækningsøvelser.

I den holistiske tilgang til depression behandling løsninger jeg op for både fysiske og mentale spændinger – fysiske spændinger kan nemlig sagtens være et tegn på mental ubalance såsom depression. Gennem personlig samtale samt massage og afspænding kan jeg tilbyde dig en målrettet og skræddersyet behandling, der er tilpasset din situation.

Depression er som sagt individuelt og rammer helt forskelligt. Derfor er det også nødvendigt med et personligt tilpasset forløb, og det får du hos Kropsterapien på Stevns.

FROSSEN SKULDER

Holistisk tilgang til behandling af frossen skulder.

En frossen skulder er en smertefuld lidelse, der kræver en lang behandlingsperiode. Du har måske allerede prøvet flere forskellige behandlingsmetoder, men uden at det har givet den store virkning. Jeg er en erfaren og kompetent kropsterapeut, der tilbyder alternativ behandling mod frossen skulder, så du på den måde – på sigt – får livskvaliteten og den fulde kropsfunktion tilbage.

I min behandling mod frossen skulder har jeg en holistisk tilgang til forløbet. Det vil sige, at jeg ser kroppen som en helhed og derfor både fokuserer på det ydre og det indre. I min behandling vil jeg bruge massageteknikker, samtale og vejrtrækningsøvelser. På den måde vil jeg både løsne op for mentale og fysiske spændinger – det kan eksempelvis både være oplagret stress og uhensigtsmæssige fysiske handlemønstre, der skal fokuseres på. Dette er blot et eksempel- der kan være mange grunde til, at din frosne skulder er opstået.

Massage med professionel kropsterapi

Leder du efter en god og effektiv massage på Stevns? Hos Kropsterapien kan du komme ind og få løsnet op dine ømme muskler og led med professionel kropsterapi. I min behandling benytter jeg mig af den udbredte behandlingsform kropsterapi, der både tager hånd om de fysiske og mentale spændinger. På den måde får du en virkningsfuld kombinationsbehandling, der både har fokus på din kropslige og psykiske velvære og overskud.

Med min massage her på Stevns kan jeg hjælpe med en bred vifte af problematikker. Min massage tager udgangspunkt i kropsterapi, som er en holistisk behandlingsform, hvor der både er fokus på det fysiske og mentale. Tankegangen er nemlig, at kroppens ydre og indre ikke er to selvstændige instanser, men snarere arbejder sammen og sender signaler til hinanden. Derfor kan jeg med min massage her på Stevns og kropsterapi både løsne op for mentale og fysiske spændinger.

NAKKESMERTER

Effektiv holistisk behandling for nakkesmerter.

Har du problemer med nakkesmerter? Årsagerne til nakkesmerter er mange, men i mange tilfælde skyldes smerterne forkert arbejdsstilling og overbelastning i forbindelse med sport. Nakkesmerter kan desuden også opstå ved psykiske og mentale spændinger. Derfor har min behandling mod nakkesmerter her på Stevns også fokus på både ydre og indre faktorer. Jeg bruger primært behandlingsteknikker fra kropsterapi, der netop har en holistisk tilgang til krop og sind.

Kropsterapi er overordnet en behandling, der kombinerer massage og afspænding med samtale og vejrtrækningsøvelser. Jeg arbejder ud fra en tankegang om, at kroppens fysik arbejder sammen med det mentale – og at disse kan påvirke og interagere med hinanden. Derfor kan eksempelvis nakkesmerter være et signal om indre spændinger og ubalancer.

RYGSMERTER

Skræddersyet og målrettet holistisk behandling for rygsmerter.

Oplever du fra tid til anden smerter i ryggen? Eller er dine smerter mere konstante? Jeg tilbyder kompetent og effektiv behandling mod rygsmerter med kropsterapi, som både har fokus på din fysiske og mentale velvære. Hos mig er du i centrum, og jeg sørger altid for at sætte mig grundigt ind i din situation, så du får den bedste og mest målrettede behandling.

Når du bestiller en tid hos mig, er det vigtigt for mig, at du føler, du kan slappe af og åbne omkring de problemer, du står med. I min behandling kombinerer jeg derfor også massagen med samtale og vejrtrækningsøvelser, da også mentale spændinger og ubalance kan komme til udtryk i rygsmerter og andre fysiske smerter. Et forløb hos mig skulle meget gerne give dig bedre velvære på både det fysiske og mentale plan.

Inden selve behandlingen forsøger jeg at spore mig ind på, hvordan dine smerter er opstået – eksempelvis i forbindelse med arbejde, sport eller anden fysisk aktivitet. Omvendt kan de fysiske smerter også være et tegn på mentale spændinger, der har hobet sig op.

STRESS

Lyt til din krop – Virkningsfuld stress-behandling på Stevns & i Faxe.

Hvert år rammen flere tusinde af stress i Danmark. Der er tale om en folkesygdom, der blandt andet har udspring i vores travle hverdag og høje forventninger til os selv. Vi har travlt med hele tiden at vise den mest perfekte side af os selv, ligesom vi hele tiden prøver at realisere os selv – både privat, men i ligeså høj grad i arbejdssammenhænge. Jagten på det perfekte er et hårdt arbejde, der for mange ender i stress.

Det kan være svært at tale om stress, og der er stadig mange fordomme overfor folk, der rammes af stress. Jeg mener, at stress er en sygdom, der skal tages ligeså alvorligt som andre livsstilsygdomme – det er vigtigt at lytte til sin egen krop – hvad kan jeg klare, og hvad kan jeg ikke klare?

Hvis du føler dig stresset og udkørt, eller hvis du føler, at du er gået i baglås, så tukbyder jeg i min indbydende klinik professionel og effektiv stress behandling på Stevns.

Stress kan vise sig på mange forskellige måder. Oftest vil kroppen forsøge at sende dig nogle signaler af den ene eller anden slags – det er vigtigt, at du lytter til din krop og disse signaler. Signaler kan både komme til udtryk i det fysiske og mentale.

Derfor tager min stress behandling her på Stevns både udgangspunkt i det fysiske og det psykiske – en holistisk tilgang, hvor der er fokus på kroppen i sin helhed. Stress behandlingen er blandt andet en kombination af afspændende massage, samtale og åndedrætsøvelser.

I behandlingen vil du også få en række redskaber, som du selv kan benytte dig af, hvis du kan mærke at du bliver stresset.

TENNISALBUE

Få bugt med tennisalbuen med effektiv holistisk behandling.

Hvert år rammes mange danskere af tennisalbue. En lidelse, der typisk opstår i forbindelse med sport eller i erhvervssammenhæng med mange gentagne bevægelser. Tennisalbue rammer typisk personer i 40-årsalderen, og kvinder rammes hyppigere end mænd. Hos Kropsterapien her på Stevns kan jeg tilbyde professionel og målrettet behandling, der løsner op for betændelsestilstanden og mindsker smerterne markant.

Tennisalbue er smerter i det lille knoglefremspring og muskler på albuen, der bruges til at strække fingre og håndled. Smerterne kan også stråle op i overarmen samt ned langs underarmens yderside. Smerterne kan opstå i forbindelse med, at der opstår små bristninger i det bindevæv, der holder musklerne ned til knoglen. Her opstår der en form for betændelsestilstand, ofte opstår lidelsen som følge af overbelastning.

Det er ikke kun tennisspillere, der rammes af tennisalbue, som navnet måske antyder. Den kan ramme alle sportsudøvere, men skaden ses faktisk hyppigst hos personer, der i forbindelse med arbejde udfører den samme bevægelse igen og igen.

Jeg tilbyder både tennisalbue behandling på Stevns & i Faxe, og mine to kliniker ligger centralt. Derfor er der også nem adgang fra resten af oplandet, eksempelvis hvis du leder efter kompetent tennisalbue behandling nær Faxe. I min behandling benytter jeg mig primært af kropsterapeutiske teknikker, der primært er baseret på massage og afspænding.

Her kan du få behandling

Strøby idrætscenter

Strøby Idrætscenter
Lendrumvej 3 (1. sal)
4671 Strøby